Silvestr v lázních

31. prosinec 2014

Co si na silvestra zapnout rádio? Určitě se budete bavit víc než u televize. Tedy, pokud zvolíte Český rozhlas Pardubice.

Už v devět hodin pro vás moderátor Pavel Kudrna připravil silvestrovské setkání psů a jejich pánů, nazvané Silvestr pro psa. Hosty nahrávky budou Petr Kotvadl, Jakub Smolík, Leoš Šimánek a řada dalších hostů.


Další neméně lákavé silvestrovské setkání na téma životní trapasy nabídnou Dalibor Janda, Jiřina Jandová, Ilona Csáková ,Hana Křížková, Halina Pawlowská, Josef Mladý a Vladimír Hron po jedenácté hodině. Silvestra s nimi budete moci oslavit ještě jednou, a to po devatenácté hodině, kdy odvysíláme sestřih silvestrovské nahrávky z Lázní Bělohrad. Humorné momenty a scénky nabídnou i další pořady- tradiční soutěžní pořad Česko země neznámá po třinácté hodině a Humoriáda po šestnácté.

Silvestr 2014 s Českým rozhlasem Hradec Králové - Ilona Csáková

Moderátor Zdeněk Novák si v odpoledním čase změří síly s královéhradeckým moderátorem Jakubem Schmidtem v živě vysílaném Dobrém odpoledni. Chybět nebudou ani silvestrovské Písničky od srdce a nejznámější scénky z našeho archivu.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.