Bramborová nadívajna
Potřebujete:brambory, vejce, mouka, sůl, mléko, jablka nebo švestky
Postup:
Den dopředu uvaříme brambory. Druhý den je oloupeme a umeleme na masovém strojku, přidáme žloutek, hladkou mouku, trošku soli, trošku mléka. Smícháme a přidáme z bílku ušlehaný sníh. Znovu zamícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a navrch dáme plátky jablka nebo půlky švestek a dáme péct.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka