Čalamáda Ferda
Potřebujete:3,5kg krouhaného zelí, 1kg cibule, 1kg barevných paprik, 0,2kg pálivých feferonek, 0,2kg cukru, 4dcl octa, 1 sáček DEKA, 5g pyrosiřičitanu draselného, sůl
Postup:
Všechno promícháme a necháme do druhého dne proležet. Pak plníme do sklenic a zavařujeme 20 minut při 80°C.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.