Guláš z mletého masa
Potřebujete: 1/2 kg mletého hovězího masa 6 větších cibulí kmín, chilli, pepř lžíce mleté sladké papriky hladká mouka, špetka kari lžička podravky kostka masoxu kostka na guláš olej, máslo
Potřebujete:
Část cibule se osmahne do zlatova, část se přidá k masu a dál se vaří i s osmaženou cibulkou. Moukou rozkvedlanou ve vodě se zahustí, a vaří do měkka. Při servírování se posype ještě syrovou cibulkou. Nejvíc chutná s čerstvým chlebem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.