Guláš z patizonů
Potřebujete: 2 malé patizony, 1 cibule, 4 brambory, sůl, 3 červené papriky, hotová jíška, vývar nebo masox, kousek bůčku či jiného masa - asi 1/5 kg
Postup: V kastrolu podusíme nakrájené maso, přidáme nakrájenou cibuli, kostky syrových brambor, vývar, rozkrájené patizony, papriku a dusíme vše do měkka. Nakonec vše zahustíme jíškou, dosolíme a krátce povaříme. Je to báječný gulášek a zase je trochu jinačí!!!
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.