Jahodový koláč ze dvou druhů těsta

Potřebujete: Ingredience na první těsto: 300 g hladké mouky 80 g moučkového cukru kůra z půlky citrónu 150 g másla 2 žloutky 3 lžíce šlehačky Ingredience na druhé (piškotové) těsto: 3 vejce 70 g hrubé mouky 70 g moučkového cukru jahody

Postup:
1. Mouku a cukr prosejeme na vál, přidáme kůru, žloutky a šlehačku, vypracujeme těsto, které dáme na 2 hodiny odpočinout do lednice.
2. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, z bílku ušleháme sníh a vše promícháme s moukou. První těsto rozválíme a na dáme na tukem vymazaný plech. Potom chvílí zapékáme v troubě. Pochvíli vyjmeme, poklademe jahodami a přelijeme piškotovým těstem. Pečeme při teplotě 180°C asi 15-20 minut. Necháme vychladnout a pocukrujeme.