Játrové rizoto
Potřebujete: 400g kuřecích jater,250g rýže,2 cibule,50g oleje, 50g másla,strouhaný sýr,sůl,pepř,kmín
Postup:
Játra vypereme, osušíme a nakrájíme na kousky. V hrnci na másle osmahneme dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra, chvilku orestujeme, přidáme sůl a kmín, vypranou rýži, zalijeme půl litrem vody a promícháme. Přiklopíme a 20 minut dusíme doměkka. Hotové rizoto na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka