Jatýrka v anglické slanině
Potřebujete: 600 gramů kuřecích jater, 200 gramů anglické slaniny, tymián, 2 stroužky česneku, olej pepř, sůl, párátka
Postup: Kuřecí játra omyjeme, opepříme, každé jatýrko zvlášť zabalíme do plátku slaniny a sepneme párátkem. Na pánvi zahřejeme větší množství oleje, přidáme česnek, špetku tymiánu, obalená játra namírném plameni osmažíme. Hotová játra osolíme a podáváme jako malé občerstvení nebo s bramborovou kaší jako hlavní jídlo.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka