Kapr na cibuli
Potřebujete:porce kapra (filety nebo podkovy), plnotučná hořčice, cibule, citrónová šťáva, sůl, mouka, grilovací koření, kmín, červená paprika
Postup:
Kapra osolíme, pokapeme citrónem a odložíme. Mezitím připravíme hodně cibule, kterou zpěníme na oleji a přendáme do pekáčku. Porce kapra potřeme hořčicí a obalíme v mouce smíchané s kořením, kmínem a paprikou. Dáme na pánev a zprudka opečeme. Opečené porce přendáme do pekáče na cibuli. Pečeme do změknutí. Podáváme s brambory nebo chlebem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.