Kaštanová nádivka
Potřebujete: 500 g jedlých kaštanů, 2 vejce, 300 g mletého vepřového masa, 2 žemle, 100 ml mléka, 1 šlehačka, sůl, pepř, muškátový oříšek, strouhanka
Postup: Jedlé kaštany uvaříme doměkka, oloupeme, umixujeme s trochou mléka nebo umeleme, smícháme s žemlemi nakrájenými na kostičky a přelitými mlékem, s mletým masem, vejcem, solí a kořením, přimícháme šlehačku a zahustíme strouhankou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.