Kedlubnové zelí
Potřebujete:2,5kg kedluben,0,5kg cibule,1dl oleje,10dkg cukru,0,25dl octa,1/2 sáčku deka
Postup:
Cibuli nadrobno nakrájíme a zelí nastrouháme nahrubo, smícháme s ostatními surovinami a necháme 6 hodin odpočinout. Poté plníme do sklenic, přikryjeme víčky a dáme do páry, kde necháme jen chvíli přejít varem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.