Kefírový koláč
Potřebujete: 35 dkg polohrubé mouky 25 dkg cukru krupice 2 lžíce kakaa 2 lžičky jedlé sody 2 dcl rozpuštěného másla nebo jiného tuku 1 kefír
Postup:
Vše smícháme a nalijeme na pekáč předem vymazaný máslem a vysypaný moukou. Pečeme při 150ti stupních. Povrch můžeme potřít polevou, kterou vytvoříme z 30 dkg práškového cukru, tří lžic vroucího méka, dvou lžic rumu a jedné lžíce citronové šťávy.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka