Kremžský guláš
Potřebujete:1kg kližky, vepřové sádlo, 2 lžičky kremžské hořčice, sůl, mletá paprika sladká i pálivá, tříbarevný čerstvě namletý pepř, drcený kmín, 5 větších cibulí, 5 stroužků česneku, lžíce hladké mouky
Postup:
Vaříme v papiňáku. Na sádle orestujeme 2 cibule, přidáme na kostky nakrájenou kližku, přidáme 2 lžíce sladké a 1 lžíci pálivé papriky, hořčici, lžičku drceného kmínu a pepř. Po orestování podlijeme vařící vodou, přidáme zbývající 3 syrové cibule nakrájené nahrubo, sůl, česnek a zavřeme papiňák. Dusíme mírně ½ až ¾ hodiny. Hotový guláš ozdobíme syrovou cibulkou nakrájenou na kroužky.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Mimozemští roboti, červí díry, kosmické elektrárny... je lepší být ve střehu.
Tomáš Vacek, vedoucí Programu celoplošné stanice


Komplet 3CD Vladana a Prasopes
Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.