Květák po čínsku
Potřebujete:800g květáku, 400g rajčat, 4 stroužky česneku, 3 lžíce slunečnicového oleje, 100g cibule, Sůl, Petrželová nať, 150g sýru eidamu, Malý kousek čerstvého zázvoru
Postup:
Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme květákové růžičky a osmahneme, přidáme na nudličky nakrájená rajčata a také nakrájený zázvor. Na mírném ohni pod pokličkou dusíme. Hotové dáme na talíř, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou. Můžeme podávat s rýží nebo těstovinami.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka