Langoš
Potřebujete:80dkg hladké mouky, 2 celá vejce, 2 kostky droždí, 1 zakysaná plnotučná smetana, 2,5-3dcl vody Sůl, Česnek, Sýr, Kečup
Postup:
Smetanu smícháme s vodou, droždím, vejci a solí. Promíchanou směs vlijeme do mouky a vypracujeme těsto a necháme asi hodinu kynout. Hned potom můžeme smažit langoše. Po upečení potřeme česnekem a kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.