Likér z ledových kaštanů
Potřebujete:250ml šlehačky, 1 slazené kondenzované mléko, 3 čokolády Ledové kaštany, 50g hořké čokolády, 1/2l rumu
Postup:
Šlehačku dáme do hrnce, přidáme čokoládu a ledové kaštany, nalámeme na menší kousky a za stálého míchání necháme čokoládu rozpustit. Necháme vychladnout, vmícháme kondenzované mléko a rum, dobře promícháme a nalijeme do lahví. Necháme odležet.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka