Marináda na grilované maso

Potřebujete:2 dcl oleje, 1 lžíce papriky, 1/2 lžíce pepře, 1/2 dcl sójové omáčky, 10 rozdrcených stroužků česneku, 1 velká na měsíčky nakrájená cibule, 1 lžíce soli, 1 lžička vegety, 1/4 l vody

Postup:
Množství marinády je zhruba na 8 větších plátků krkovice. Maso naložíme do marinády "naklepané" hranou dlaně aspoň den předem, pak vytáhneme, oklepeme, osušíme a grilujeme.

autor: posluchači ČRo

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.