Milánské brambory
Potřebujete: 300 g vepřového masa 1/2 citronu 3 rajčata 2 papriky 1 cuketa 1 vejce 100g sýra (ementál, Niva, parmazán - dle obliby)
Postup:
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a vyložíme do vymaštěné zapékací mísy. Na tuto vrstvu poklademe na malé kousky nakrájené maso, pokapeme citronem a osolíme. Přidáme nakrájená rajčata, papriky a cuketu, proložíme opět vrstvou brambor a navrch přidáme kousek másla. Celé zalijeme smetanou s rozšlehaným vejcem a dáme mírně zapéct. Nakonec posypeme sýrem a dopečeme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka