Pivovarský šmitec
Potřebujete:200g strouhané Nivy, 2 plátky másla, 1 cibuli, 2 feferonky, hořčici, tatarskou omáčku, křen, sladkou papriku, pepř
Postup:
Nastrouhanou Nivu přelijeme tatarskou omáčkou, posypeme drobně nakrájenou cibulí a strouhaným křenem. Přidáme máslo, hořčici, papriku a pepř. Dobře promícháme. Feferonku můžeme dát do pomazánky nebo pouze přiložíme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.