Kapří podkovy
Potřebujete:kapra,mléko,sůl,pepř,sladkou papriku,hladkou mouku,olej
Postup:
Kapra očistíme nebo můžeme stáhnout i kůži. Namočíme ho do mléka a necháme do druhého dne namočeného. Druhý den kapra vyndáme, opláchneme a naporcujeme na 1,5 cm silné podkovy, které osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Před večeří obalíme pouze v hladké mouce a na pánvi osmažíme dozlatova.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.