Kapří podkovy

Potřebujete:kapra,mléko,sůl,pepř,sladkou papriku,hladkou mouku,olej

Postup:
Kapra očistíme nebo můžeme stáhnout i kůži. Namočíme ho do mléka a necháme do druhého dne namočeného. Druhý den kapra vyndáme, opláchneme a naporcujeme na 1,5 cm silné podkovy, které osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Před večeří obalíme pouze v hladké mouce a na pánvi osmažíme dozlatova.

autor: posluchač
  • Krmítko
    Krmítko

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.