Domácí kečup
Potřebujete:25-30 kusů rajčat,2-3 větší papriky,4 feferonky nebo lžičku chilli,2 lžíce soli,6 cibulí,2 stroužky česneku,2 lžíce plnotučné hořčice,10 bobulek nového koření,1-2 bobkové listy,5 hřebíčků,1 lžíce mletého pepře,1 lžička pálivé papriky,30dkg cukru,½ dcl octa,1 lžička skořice mleté,4 jablka
Postup:
Cibuli, papriky, rajčata a česnek nakrájíme na proužky. Jablka rozpůlíme. Všechny suroviny dáme do velkého pekáče a vaříme asi 50 minut. Ještě teplé rozdělíme na malé dávky a rozmixujeme. Plníme do skleniček a sterilujeme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka