Bramborová nadívajna
Potřebujete:brambory, vejce, mouka, sůl, mléko, jablka nebo švestky
Postup:
Den dopředu uvaříme brambory. Druhý den je oloupeme a umeleme na masovém strojku, přidáme žloutek, hladkou mouku, trošku soli, trošku mléka. Smícháme a přidáme z bílku ušlehaný sníh. Znovu zamícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a navrch dáme plátky jablka nebo půlky švestek a dáme péct.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.