Rybí salát ze slepice
Potřebujete:1 slepice, 1 bílý jogurt malý, miska majonézy, půl sklenice Moravanky, 3 menší cibule, hořčice, ocet, pepř a sůl
Postup:
Nejprve uvaříme slepici jako na polévku (s novým kořením, pepřem, cibulí), potom ji nakrájíme na kousky bez kůže a dáme do mísy. Přidáme bílý jogurt, mističku majonézy, polovinu sklenice Moravanky, nakrájenou cibuli, hořčici, ocet, pepř a sůl. Vše promícháme a necháme do druhého dne v lednici.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.