Krkovička na zelí v remosce

Potřebujete:Kysané zelí Krkovička Slanina Vývar Smetana Sůl Pepř

Postup:
Na dno remosky dáme kysané zelí a na to naklepané, osolené a opepřené plátky krkovičky. Maso poklademe plátky slaniny a opět trochu zelí. Podlijeme buď vývarem nebo smetanou.Upečeme. K tomu podáváme vařené brambory.

  • Krmítko
    Krmítko

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.