Kaštanová nádivka
Potřebujete: 500 g jedlých kaštanů, 2 vejce, 300 g mletého vepřového masa, 2 žemle, 100 ml mléka, 1 šlehačka, sůl, pepř, muškátový oříšek, strouhanka
Postup: Jedlé kaštany uvaříme doměkka, oloupeme, umixujeme s trochou mléka nebo umeleme, smícháme s žemlemi nakrájenými na kostičky a přelitými mlékem, s mletým masem, vejcem, solí a kořením, přimícháme šlehačku a zahustíme strouhankou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.