Salát z čínského zelí

Potřebujete: 1 hlávka čínského zelí 1 větší cibule hrst sušených uvařených hub 2 pálivé papričky 4 stroužky česneku špetka zázvoru (nemusí být) 1 lžíce sójové omáčky sůl, cukr 2 lžíce oleje ocet

Postup:
Zelí, cibuli, houby a papričky dobře pokrájíme, přimícháme nadrcený česnek, sójovou omáčku a další přísady, a necháme 2-3 hodiny uležet v ledničce. Salát je vynikající jako příloha k čínským pokrmům.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.