Salát z červené řepy
Potřebujete: 35 dkg uvařené červené řepy 3 - 4 cibule 3 lžíce petrželky pažitka sůl pepř kelímek bílého jogurtu
Postup:
Řepu uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli najemno nasekáme, přidáme pokrájenou petrželku, pažitku, osolíme a vmícháme kelímek bílého jogurtu. Necháme půl hodiny vychladit v lednici.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.