Sekaná podle paní Pospíšilové
Postup: Mleté maso namočíme do kefíru nebo jogurtu, nejlépe přes noc, přidá se podravka a troch osolí. Na igelitový sáček rozprostřeme mleté maso, potřem hořčicí, poklademe plátkovým sýrem, salámem,vajíčkem, ingredience dle fantazie.Pomocí igelitového sáčku uděláme šišku, kterou překulíme na alobal (bez igelitu). Šišku zabalíme do alobalu a dáme na plech. Sekanou pečeme na plechu, zabalenou v alobalu a podlíváme vodou před dopečením alobal otevřem, aby sekaná zrůžověla.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.