Nugát ze Sunarky

Potřebujete: 25 dkg tuku - máslo je nejlepší, 15 dkg cukru, 1 bílek, 3 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu, 1 Sunarka, která váží 265 gramů - bez příchuti pšeničná, 1 velká čokoláda na vaření, lžíce marmelády

Postup: Smícháme vše dohromady mimo čokolády a kakaa, vytvoříme bílou hmotu, rozdělíme na poloviny, 1 polovina se nechá bílá ,do druhé zapracujeme kakao. Potom vyválíme placku bílé hmoty - 4 mm silná, rozetřeme na bílou hmotu tenounce marmeládu - funguje jako lepidlo - vyválíme hnědou placku a na válečku přeneseme na bílou. Špatně se přenáší. Rozpustíme čokoládu a natáhneme na celou plochu. Necháme vychladnout a ztuhnout. Potom nakrájíme na kostičky asi 2 krát 2 cm.