Pánové, víte, proč máte pěkné zadky?

My, ženy, jsme na rozdíl od vás, mužů, praktické. A když použijeme nějakou teorii, tak se můžete vsadit o co chcete, že moc dobře víme, proč jsme ji použily.

Jedna moje čtenářka mi poslala nedávno tento mail:

Dobrý den paní Ireno, minulý týden se mi podařilo v knihovně ukořistit Vaši knížku, Když se řekne Fuchsoviny a moc jsem si ji užívala. Občas jsem nějakou krátkou pasáž přečetla svému příteli, který sám čte jen pod pohrůžkou hrubého násilí. Také jsem mu neprozřetelně prozradila Vaši teorii o tom, proč mají chlapi pěkné zadky, protože jsem si myslela, že by ho to mohlo inspirovat k častějšímu trénování příslušného svalstva. Opak byl pravdou.

Představte si, že se ten můj sportovec chtěl ve sprše podívat, jak je na tom s tím svým pozadím, ale nepoužil zrcátko! On si prosím otočil hlavu jako náš papoušek, ale protože to tak dobře nezvládá, louplo mu v zádech tak, že musel druhý den na injekci! Takže tak to je s Vaší knížkou - je svým způsobem vlastně nebezpečná...

Tak, a teď si už pojďte, hlavně vy, zvědaví muži, přečíst odpověď na otázku, pánové, víte, proč máte pěkné zadky?

V lázních si denně kupuju denní tisk - kupuju si ho i doma, takže na tom není nic divného, ale v lázních si v sobotu kupuju troje noviny! A protože ten den, o kterém budu vyprávět, byla sobota, koupila jsem si troje noviny a pak jsem šla na proceduru, na tzv. Elektro, kde se do mých svalů na nohou pouští elektrické impulzy, svaly se tím povzbuzují a oživují a je to strašně příjemné.

Vážně nevím, jak jsme na to se sestřičkou přišly, ale najednou jsme se bavily o tom, jaké zadky mají chlapi.

„Chlapi jsou na tom lepší. Málokterý má ošklivý zadek,“ posteskla si sestřička, zapnula elektro, do stehna mi začaly proudit elektrické impulzy a kupodivu mi nepovzbudily jenom sval na noze, ale i mozek!

Představila jsem si chlapa při jeho nejoblíbenější činnosti, kterou víceméně provozuje celoživotně, a sestřička mi zatím seřizovala sílu impulsů a pokračovala v debatě o zadcích.

„Můj chlap nic nedělá, furt se válí a má zadek jako manekýn!“ V tu chvíli mi elektro můj mozek nakoplo ke geniální teorii.

„A víte, čím to je, sestři? Sexem. Mají pěkný zadky, protože od mládí napínají svaly při sexu! Pan Fuchs má taky nádherný zadek! A vy asi taky máte doma aktivní sexuální život, co?“

Sestřička se na vteřinu zamyslela a pak přikývla.

„No… to máme!“

Vida, pomyslela jsem si, takhle se mají potvrzovat teorie. Rychle, jednoznačně a bez zbytečných diskuzí!

V tu chvíli se ve vedlejší kabince někdo pohnul na lehátku a vzápětí se ozval mužský hlas.

„Sakra, děvčata, je mi pětašedesát, v životě jsem svůj zadek neviděl, ale až přijdu na pokoj, vezmu si zrcátko a podívám se na něj…“

Spustit audio