Pikantní uzenina (pomazánka)
Potřebujete:0,5kg libereckých párků, 3 sterilované okurky, cibuli, tatarská omáčka, 2 lžíci plnotučné hořčice, 2 lžíce studené vody, 3 lžíci oleje, 1 lžíci octa, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce worchesteru
Postup:
Vodu, hořčici, olej, ocet, kečup a worchester dáme do kastrůlku, provaříme a necháme vychladnout. Párky si nakrájíme na půlkolečka, cibuli na kostičky a okurky si nastrouháme nahrubo. Smícháme s rozvařenou směsí, přidáme tatarku. Dochutíme a necháme v lednici vychladnout.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.