Řízky houbové na způsob pečenáčů
Potřebujete:Houby Cibule Strouhanka Vejce Hladká mouka Olej Sůl Nálev: 4 díly vody 1 díl octa 2 lžíce Pikanty (na nakládání) 1 lžíce cukru
Postup:
Z hub uděláme klasické řízky v trojobalu a osmažíme. Nálev krátce povaříme. Do sklenic dáme hotové houbové řízky, proložíme cibulí, zalijeme nálevem a sklenice zaděláme. Vydrží dva až tři týdny.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka