Řízky italia
Potřebujete: 4 větší vepřové řízky 4 plátky uzeného eidamu 150 g balkánského sýra vejce a strouhanka na obalení tuk na smažení
Postup:
Řízky naklepeme a na každý plátek položíme jeden plátek uzeného eidamu a kousek balkánského sýra, srolujeme a spíchneme párátky.
Vložíme do rozšlehaného vajíčka, obalíme ve strouhance a pomalu smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Tuk z usmažených řízků odsajeme ubrouskem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.