Řízky italia

Potřebujete: 4 větší vepřové řízky 4 plátky uzeného eidamu 150 g balkánského sýra vejce a strouhanka na obalení tuk na smažení

Postup:
Řízky naklepeme a na každý plátek položíme jeden plátek uzeného eidamu a kousek balkánského sýra, srolujeme a spíchneme párátky. Vložíme do rozšlehaného vajíčka, obalíme ve strouhance a pomalu smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Tuk z usmažených řízků odsajeme ubrouskem.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.