Rybí salát ze slepice

Potřebujete:1 slepice, 1 bílý jogurt malý, miska majonézy, půl sklenice Moravanky, 3 menší cibule, hořčice, ocet, pepř a sůl

Postup:
Nejprve uvaříme slepici jako na polévku (s novým kořením, pepřem, cibulí), potom ji nakrájíme na kousky bez kůže a dáme do mísy. Přidáme bílý jogurt, mističku majonézy, polovinu sklenice Moravanky, nakrájenou cibuli, hořčici, ocet, pepř a sůl. Vše promícháme a necháme do druhého dne v lednici.

autor: posluchači ČRo

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

Ondřej Kepka

Tajný deník čínské císařovny

Koupit

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.