Rybízový sirup
Potřebujete: 1 kg červeného rybízu 1 kg černého rybízu 2 kg krystalového cukru 8 dkg kyseliny citronové 2 litry vody
Postup:
Vodu převaříme a necháme vychladnout. Prolisujeme šťávu z rybízu, smícháme s kyselinou citronovou a vodou. Přecedíme přes plátno a teprve potom smícháme s cukrem. Plníme do skleněných lahví, pro jistotu zavoskujeme a uložíme v chladu.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka