Rychlí utopenci

Potřebujete:1/2kg kabanosu nebo buřtů, 4 cibule Marináda: 4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce kečupu, 4 lžíce worcestru, 8 lžic vody, ½ lžičky soli, ½ lžičky Chili, ½ lžičky papriky

Postup:
Buřty nebo kabanos nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na kolečka. Marinádu povaříme na hladkou hmotu, necháme vychladit a do sklenice narovnáme buřty, cibuli a zalijeme marinádou. Necháme do druhého dne odležet a můžeme konzumovat.

autor: posluchači ČRo

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.

Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu

Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET

Koupit

Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser