Vepřové koleno s kysaným zelím

Potřebujete:½ kg kysaného zelí,sádlo,cibuli,vepřové koleno,uzený bůček,bobkový list,nové koření,3 stroužky česneku

Postup:
Na sádle si v papiňáku osmažíme cibuli, přidáme kysané zelí, orestujeme a zalijeme vodou. Poté přidáme koleno, uzený bůček, bobkový list, česnek a nové koření. Vaříme 20 až 30 minut.

autor: posluchačka Českého rozhlasu

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.