Vepřové koleno s kysaným zelím
Potřebujete:½ kg kysaného zelí,sádlo,cibuli,vepřové koleno,uzený bůček,bobkový list,nové koření,3 stroužky česneku
Postup:
Na sádle si v papiňáku osmažíme cibuli, přidáme kysané zelí, orestujeme a zalijeme vodou. Poté přidáme koleno, uzený bůček, bobkový list, česnek a nové koření. Vaříme 20 až 30 minut.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.