Jitka Slezáková

moderátorka

Mou srdeční záležitostí je moderování živého dopoledního vysílání.

Věk: ročník 1969

Proč jste si vybrala práci právě v rozhlase? Protože mě příroda obdarovala schopností komunikovat s lidmi a navíc mám – pokud mohu sama sebe posoudit – poměrně optimistickou povahu. Snad to funguje…

Dosavadní kariéra: Pedagogická fakulta mi dala hlavně jazykové a hudební vzdělání. Krásná byla práce s dětmi na Základní umělecké škole. Také působení v soukromém rádiu hned po revoluci pro mě bylo velkým poučením. A jak to v naší profesi bývá, s přibývajícími zkušenostmi jsem si dovolila ucházet se o práci v rozhlase. V tom pardubickém působím od jeho vzniku v roce 2002.

Pracovní náplň: Kromě vysílání jsem autorkou několika rubrik, což osvěžuje mou pracovní náplň. Komu se podaří vystoupat až k hodinám pardubického zámku, sledovat výrobu bonbónu z rakytníku nebo si pravidelně dávat rande s herečkou Pavlínou Filipovskou, či spisovatelkou Irenou Fuchsovou.

Zájmy a záliby: Možná to zní omšele, ale mám to štěstí, že moje práce patří mezi mé velké koníčky. Proto v ní trávím poměrně dost času. Ale ne tolik, abych si neudělala čas na rodinu, přátele a „můj“ les, kam tak ráda chodím.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové