Volánky, overaly a maskáčové kalhoty. Trendy, které stojí za to zkusit

29. červen 2023

Dvacet procent šatníku si můžeme osvěžit módními trendy, ale osmdesát procent by měly tvořit kousky, které jsou kvalitní a víme, že nám sluší. To je názor módní stylistky Světly Deer, kterou jsme pozvali.

„Přestává se nosit hodně těsné oblečení. Už ne upnutá tílka a sukně. Silueta je volnější, máme na sobě více materiálu, a to nám dává možnost pohrát si s vytvořením pomyslné ženské křivky. Nebála bych se ani overalů, které mohou být velmi slušivé a podpoří ženskou siluetu,“ říká stylistka.

„Overaly jsou teď trendy, mnohé ženy se jich bojí, ale já bych jim šanci dala. Vyzkoušejte tmavé barvy. Když si pak vezmete vhodné šperky a doplňky, tak jste krásně oblečené i na večer. A nebála bych se ani módních volánků. Jestli si myslíte, že vám přidají kila, nemusí to být pravda. Jen je dobré dát je na to správné místo,“ dodává Světla Deer.

Na detailech záleží

Dalším trendem jsou kalhoty maskáčového typu, které se dají sehnat v různých barevných odstínech a některým ženám velmi sluší. Jsou sice sportovně laděné, ale s vhodně zvolenou barvou se hodí i do společnosti.

Stylistka Světla Deer

Pokud balíte na dovolenou, nezapomeňte na pásek. I u něj je potřeba zvolit správné umístění.

„Většina žen totiž nemá nejútlejší místo v pase, ale dva až tři centimetry nad pasem. Je tomu potřeba přizpůsobit nejen pásek, ale i výšku kalhot nebo sukně.

Které univerzální kousky oblečení by neměly chybět v ženském šatníku? A jak balit na dovolenou? Poslechněte si v záznamu pořadu.

Spustit audio

Související