Červená řepa s kozím sýrem
K podzimu červená řepa patří. Vykouzlíte z ní jednoduchý předkrm a spolu s vlašskými ořechy a kozím sýrem je to skvělé a lehce stravitelné jídlo.
Ingredience
- červená řepa
- kozí sýr
- vlašské ořechy
- med
Postup:
Červenou řepu omyjeme, zabalíme do alobalu a pečeme na 220°C asi dvě hodiny. Necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. Rozprostřeme na talíř, nadrobíme kozí sýr, posypeme vlašskými ořechy a zakápneme medem.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.